Fructose-intolerantie: wat is Kiezen Fit eigenlijk suiker

Een Sugar Prejudice (FI) beïnvloedt een groeiend aantal mensen. Het is echter voor veel artsen eigenlijk onbekend en ook is daar feitelijk geen medische diagnose bij betrokken. De beïnvloede personen hebben last van maagklachten die de dagelijkse levensstijl die vaak gedurende vele jaren met elkaar verbonden is, sterk kunnen beïnvloeden.

Niet ongehoord, dat is uiteindelijk de persoon die de arts om een ​​suiker-intolerantietest vraagt, aangezien hij een persoonlijke analyse kreeg van deze gelegenheid als bron voor zijn problemen. Een suikerintolerantie die veel langer maar niet wordt ontdekt, des te uitdagender zal het zeker opnieuw zijn om het spijsverteringssysteem te kalmeren.

Eerste korting: koop nu met 10% korting! Fructose-intolerantie: wat is eigenlijk suiker?

De suiker veranderde de snoepjes samen met exclusieve diabetische producten

Suiker is een basisglucose, die in veel voedingsmiddelen in andere volumes en distributie voorkomt – vaak naast suiker. Suiker rijk zijn fruit en alle producten zijn verwerkt waar fruitproducten (jam, vruchtensappen, taarten van fruitproducten, uitgedroogd fruit, fruityoghurts, milkshakes met fruit, enzovoort).

Wie graag een licht- of dieetvoorschrift koopt, moet begrijpen dat in Kiezen Fit deze producten vaak pure fructose wordt gebruikt als zoetstof. De suiker veranderde de snoepjes samen met exclusieve diabetische producten. 

Omdat er feitelijk bovendien suiker is die voor vijftig procent fructose bevat (glucose is eigenlijk de andere vijftig procent), zouden alle gesuikerde producten kunnen resulteren in de indicatoren die feitelijk zijn beschreven in het nalevingssegment.

Dit is met name het geval wanneer suikerintolerantie langdurig is, terwijl individuen met een lichte FI-frase de normale tafelsuiker vaak redelijk goed kunnen verduren. Lees de stoffencontrolelijst voor onverdraagzame suiker is eigenlijk een must gezien het feit dat vooral afgewerkte producten verborgen snoepjes bevatten.

Helaas zijn er eigenlijk ook enkele zoetstoffen zoals glucosestroop of Agave-extract, die buitengewoon fructose overvloedig zijn zonder dat dit ergens op dat item daadwerkelijk zal worden genoteerd.

Fructose-intolerantie: Kiezen Fit verworven of zelfs verworven

Fructose Prejudice: Symptomen. De normale symptomen van suikeraandoeningen zijn meestal in overeenstemming met een fructosebevattende maaltijd – maagpijn, misselijkheid, pijn, een opgeblazen gevoel, een opgezwollen buik en ook loszittende ingewanden. In de blijvende, zijn de vermeende aanvullende indicatoren opgenomen.

Fructose-intolerantie: Kiezen Fit verworven of zelfs verworvenDeze kenmerken frustratie, duizeligheid, uitputting, meteorositiviteit, een verhoogde vatbaarheid voor ziekte, klinische depressie en een gebrek aan bepaalde micronutriënten (foliumzuur en zink).

    1. Fructose-intolerantie: verworven of zelfs verworven?
    1. Vergelijk een gekregen fructose-intolerantie met fructose-intolerantie (ook genoemd suikervermindering voor spijsverteringskanaal) en ook de zogenaamde erfelijke Sugar Prejudice (HFI).
    1. De laatste is feitelijk al beschikbaar vanwege het feit dat de bevalling plaatsvindt, terwijl de verkregen soort van FI voornamelijk in de tienerjaren of volwassenheid gebeurt. 
  1. De genetische Sugar Prejudice (HFI).

Kinderen en een HFI laten eerst vooroordelen zien zoals overgeven, loszitten van de darmen en unieke ontwikkelingsproblemen na het overschakelen naar voedsel. De HFI is eigenlijk een metabool probleem met een specifiek enzymdefect. Hoewel de suiker gewoonlijk via het maagslijmvlies van het spijsverteringskanaal kan worden opgenomen, kon ze vanwege het chemische defect echter zeker niet – zoals gebruikelijk – volledig in de lever achteruitgaan.

De fructose-intolerantie, maar toch Kiezen Fit

De webinhoud van suiker in het bloed neemt toe, waardoor de suiker (bloedglucose, elk van de cellen als energiedistributeur nodig heeft) uit de bloedbaan wordt verdreven. 

Dit scenario lokt enerzijds een onveilige verminderde bloedglucose-onbekendheid, echter tot leverdisfunctie, aangezien de suiker in de lever slechts gedeeltelijk wordt gedemonteerd en ook de gevaarlijke metabole intermediairen van deze specifieke ontoereikende degeneratie van fructose de lever kunnen schaden.

Een HFI-beetjes nemen een deel van de 20.000 baby’s en vragen om een ​​zeer streng dieetplan, meestal worden zelfs niet eens percentages suiker daadwerkelijk verdragen. De fructose-intolerantie. De fructose-intolerantie, maar toch, specifieke hoeveelheden suiker die afhankelijk zijn van uw persoonlijke Kiezen Fit gevoeligheidsbeperking – zouden – kunnen worden geconsumeerd, de duurzame hoeveelheden kunnen opnieuw worden verhoogd tijdens een consistente aanpak.

De fructose-intolerantie, maar toch Kiezen Fit

Dat is dus – in tegenstelling tot de HFI – zeker niet een metabool probleem, maar een malabsorptie, het onvermogen van het fysieke lichaam om de fructose door het slijmvlies van de dunne darm in de bloedbaan op te nemen. In tegenstelling tot de HFI verkregen fructose vooroordeel ontwikkelt zich veel vaker, dat is de reden waarom onze experts dit korte artikel alleen met dit soort FI verkopen.

Transportereiwitten die verantwoordelijk zijn voor suiker

Sugar Prejudice: Als suiker eigenlijk niet goed is. Als een gezond persoon fruitproduct en zelfs een natuurlijk honingbroodje consumeert, dan wordt het fructose naar binnen gedragen met de dunne darmmucosa in de bloedbaan. Dat er eigenlijk specifieke dragereiwitten in het spijsverteringskanaal zijn.

Transportereiwitten die verantwoordelijk zijn voor suiker, kregen contact met de interne rand van het spijsverteringskanaal GLUT 5. De suikers van het darmkanaal recht in de cellen van het spijsverteringsmucosa in het transport. Verder dan het wandoppervlak van de darm dragen ook gezonde eiwitten (GLUT-2).

Je voert de fructosemoleculen uit van het mucosale weefsel in de bloedbaan.

Bij mensen samen met een vooroordeel tegen fructose, is het GLUT-5-dragerlichaam in wezen beschadigd afhankelijk van de articulatie van intolerantie -. De suiker is misschien niet echt of percentages worden uit de dunne darm verwijderd. Is en gaat ook in de dikke darm gefermenteerd als gevolg van de inwendige darmkanaal bacteriën. Hierdoor ontstaan ​​gassen (methaan, waterstof en ook koolstofdioxide), die krachtige ongewenste wind opwekken.

Deze gassen komen bovendien in de bloedbaan terecht, worden uiteindelijk uiteindelijk via de longen geïnhaleerd en kunnen gemakkelijk de lucht laten voelen (zie onder “3. fructose-intolerantie-ademtest”).

Maar de FI-indicatoren Kiezen Fit die worden toegelicht

Aangezien suiker ook een waterbindend effect heeft, is de water wordt niet verwijderd in de grote darm van verteerd voedsel pap, maar blijft in de bureaustoel, wat een waterige consistentie veroorzaakt, in het bijzonder tot losheid Kiezen Fit van de darmen Fructose Vooroordeel ook zonder tekenen en symptomen haalbaar?

Maar de FI-indicatoren Kiezen Fit die worden toegelichtMaar verbazingwekkende 30 procent van de westerse bevolking zou moeten lijden onder een beperkt fructose-absorptievermogen. Maar de FI-indicatoren die worden toegelicht, vinden slechts plaats bij een derde. “Het blijft 20% van het aantal dat een aanzienlijk deel bereikt de suiker in het spijsverteringskanaal en er zijn zeker ook fermentatieve methoden – maar zonder schrijnende tekenen om te produceren en. In deze situaties wordt een suikermalabsorptie bedoeld.